Welkom bij Brasserie De Eenling.

Laat je wekelijks verrassen door de menukaart op de gezelligste plek van Schiedam waar je op hoog niveau kunt eten en drinken. De keuken van chefkok Marnix Benschop onderscheidt zich door gebruikmaking van seizoengebonden ingrediënten voor een Frans georiënteerd driegangenmenu, uiteraard steeds met een bijpassend wijnarrangement.

Naast het driegangenmenu biedt De Eenling een uitgebreide lunchkaart met mooie vlees-, vis-, vegetarische gerechten en salades. Ook kan je genieten van de verschillende speciaalbieren, champagnes, huisgemaakte cocktails en lekkere borrelhapjes. We maken je natuurlijk ook graag blij met een kopje koffie, huisgemaakte ijsthee of een overheerlijk dessert.

Wil je rustig uitbuiken en tegelijk de geest trainen, voel je dan zo vrij om een potje te schaken of een ander bordspel te doen. Vanaf 12 uur 's middags tot in de late avonduren staat ons team voor je klaar om je een onvergetelijke tijd bij De Eenling te bezorgen op het zonnige terras met uitzicht op het stadhuis of in het smaakvol ingerichte restaurant, uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.
Elke vrijdag en zaterdag luiden wij het weekend in met een loungeavond.

Ons team verwelkomt je graag voor een lunch, diner of borrel!
Reserveer je plaatsen via de website of telefonisch.

Tot gauw bij de Eenling!

Kom gerust eens langs om gezellig en sfeervol te genieten!

× Hoe kan ik u helpen?